Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи на колегите със 164 и снимки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Среща 12.04.09
Нещо не ми харесват снимките, ама както и да е.
Не съдържанието, а техническата част. Осветлението нещо ме прецака. А и не сложих явно подходящите настройки...
-
Браво , браво
Яката работа .
Много ме е яд ,че ми е много далече .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Хубави снимки, на хубави хора с хубава коли
Аз лично най- се впечетлих от тест размяната на колите.
Всички ние установихме, че въпреки, че караме една марка и един модел коли, всички те всъщност са различни. Коя с по твърд съединител, коя с по твърда спирачка, коя с по голяма "ряз" или труден или лесен за въртене волан. ...
Наистина това са специални коли. Коли за индивидуалисти. Коли индивидувалисти.
С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА
Comment
-
Верно са си своенравни , ама затова пък си ги харесвамеНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko Покажи съобщениеХубави снимки, на хубави хора с хубава коли
Аз лично най- се впечетлих от тест размяната на колите.
Всички ние установихме, че въпреки, че караме една марка и един модел коли, всички те всъщност са различни. Коя с по твърд съединител, коя с по твърда спирачка, коя с по голяма "ряз" или труден или лесен за въртене волан. ...
Наистина това са специални коли. Коли за индивидуалисти. Коли индивидувалисти.
Абе добре беше. Кажете кога ще е следващия път. Ако сте навити за съботата и неделята СЛЕД Великден. Малко по-рано като час и където решим в или около София.
И да не е офроуд (щото Боби се притеснява)
Въпреки, че където съм минавал с Бабата - едва ли нормална кола с трезвен шофьор че се навият да минат.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеВъпреки, че където съм минавал с Бабата - едва ли нормална кола с трезвен шофьор че се навият да минат.
То затова при пролетното Т.О. ше сменяме и втулките на задните шенкели , че доста се разхлопа изотзадзе .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Браво момчета - много хубаво местенце сте избрали. Аз за съжаление още съм в бокса.
п.п. Абе Наско що пак твоята е с вдигнат капак?Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщениеБраво момчета - много хубаво местенце сте избрали. Аз за съжаление още съм в бокса.
п.п. Абе Наско що пак твоята е с вдигнат капак?
Три баби 164 с вдигнати шалвари (разбирай капаци).
Иди обясняяй после че аз съм гледал на Боби дизелака, па той е сменял на мойта крушките на габаритите (тя и габарити имала деба - след 3 години каране разбрах СМЕЕЕЕХ другари
), па Наско си е сипвал противозачатъчни в разширителното казанче. Иди обясняяй ко си немаш друга работа.
Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
Comment